Hozzávalók:
a tésztához:
15 dkg margarin
fél bögre cukor
1 citrom reszelt héja
2 tojás
1 vaníliás cukor
1 mokkáskanál só
fél cs. sütőpor
1bögre liszt
/a bögre 2 és fél decis/
a tetejére:
20 dkg natúr /tömlős/ sajtkrém
fél bögre cukor
1 tojás
2 evőkanál tejföl
1 cs. vaníliás cukor
5 db. őszibarack /lehet konzerv/
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit jól kikeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk./sűrű tészta/
Ráfektetjük a félbevágott őszibarackokat. /Én negyedeltem őket/
A krém hozzávalóit összekeverjük, majd a barackok tetejére simítjuk.
Előmelegített sütőben, kis lángon sütjük, míg a teteje szép rózsaszínű lesz. /tűpróba/
Nagyon finom, gyors és viszonylag olcsó süti.
A recept Mogyorósi Károlyné csoporttársamtól származik!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.