Hát ez egy parádés recept, biztosan ízleni fog a családnak is! Koszi!
4 nagyobb szelet pulykamell filé
20 dkg trappista sajt
20 dkg krémsajt
2 szál újhagyma
10 dkg füstölt sonka
1 cs.szeletelt bacon
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
Előkészítés:A pulykamell szeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.A trappista sajtot lereszeljük a hagymát karikákra a sonkát apró kockára vágjuk.
Elkészítés:A krémsajtot összekeverjük a sonkával,hagymával,reszelt sajttal. Ízesítjük sóval,őrölt borssal.A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük.Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconba burkolunk.A "göngyölegeket"szorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy jénaiba tesszük és kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb.30 percet sütjük.Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap.
Zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.