Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 3 szombat Tímea, Irma névnapja

Főoldal » Könnyű » Krémsajtos göngyölt karajszeletek

felvitel dátuma: 2013-09-14 17:44:10       mai nézettség: 1       nézettség: 2352
részletes recept
Krémsajtos göngyölt karajszeletek
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

4 szelet karaj csont nélkül

A töltelékhez:

2 szál  újhagyma

1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/

1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /

1 db sárga színű paprika

20 dkg krémsajt sajt

1 cs. szeletelt bacon

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 35 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony   csíkokra  vágjuk.

 Elkészítés: A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4 csíkot a paprikákból. A karajszeleteket felgöngyöljük, 2-3 csík baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük. Köretnek friss salátát készítettem mellé!

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*