Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Krémfehérsajtos-bazsalikomos tarja párizsiasan

felvitel dátuma: 2013-12-04 16:38:59       mai nézettség: 3       nézettség: 1791
részletes recept
Krémfehérsajtos-bazsalikomos tarja párizsiasan
Hozzávalók 4 személyre:

- 4 szelet tarja

-15 dkg krémfehérsajt

- pici natúrjoghurt és fokhagyma

- ételízesítő, , bors, bazsalikom

- 3 tojás
- zsemlemorzsa

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Lereszelem a krémfehérsajtot, adok hozzá reszelt fokhagymát és egy nagyonpici natúr joghurtot, kb annyit, hogy masszát kapjak.

Kikloffolom a tarjákat, beszórom őaz egyik felüket ételízesítővel, sóval és borsal. Belehalmozom az előbb elkészített keveréket. Félbehajtom és jól összenyomkodom, a külsejét is beszórom ételízesítővel. Felverek 2 tojást és a húsokat megforgatom benne.
Felforrósított olajba teszem őket (én egy nappal korábban egy kisebb befőttesüvegbe öntöttem olajat és dobtam bele néhány erőspaprikát), rövid ideig letakarom fedővel, majd leveszem róla és készre sütöm. Mregmaradt egy pici tojás, ahhoz hozzáütöm a maradék egyet, picit megsózom, keverek hozzá zsemlemorzsát és kisütöm (én pufinak hívom az így kapott "pogácsát")

Most épp rizibizivel, céklával és csalamádéval tálaltam
étvágyat! :) 

Szakács: Melinda


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*