4 tojás
25 dk kr. cukor
25 dk liszt
2 ek kakaó
2 dl víz
1.5 olaj
Krém
5 tojás fehérje
2 dcl cukor
2 vanéliás cukor
7.5 dcl víz
3 vanéliás krémpor
2 ek rum
Krém
5dcl tejszín crem patisiere
A tojássárgát habosra keverjük a vízzel és a cukorral és hozzáadjuk a lisztet kakaót olajat aztán a 4 tojás habját ovatosan keverjük hozzá.Papírral bélelt tepsire simítjuk 200 fokon sütjük .Mikor megsült a papírt eltávolítjuk és visszatesszük a tepsibe
Krém Az 5 tojás habját a fele cukorral és a vanélia cukorral kemény habbá verjük és félretesszük.A pudingport elkeverjük a maradék cukorral vízzel és megfőzzük .A megfőlt pudinghoz keverjük a habot és a rumot.Felét a sütire simítjuk .A másik feléhez 1 ek kakaót keverünk és a világos pudingra simítjuk hadjuk kihülni.A tejszint habbá verjük és a kihült sütire simítjuk.Hagyunk belőle amit habzsákba teszünk és izlés szerint diszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.