A kosárkák hozzávaloja
1o dkg vaj
2 tojás
3o dkg liszt
1o dkg cukor
1 kaves kanal szodapor
vanilia cukor
krém
Dr.Oetker vanilias krém
1 tasak zselatin
a vajat habosra kavarni a cukorral, a tojásokat egyenként bele kavarni utana jön a liszt és a szódapor egy pici ecettel kifözve, jol összedolgozni és 1 órat pihentetni a hütöszekrénybe.
kiseriteni vékonyra es pogácsa szagattoval kivágni , és a kikent formákba belenyomkodni es villával megszurkálni,
18o fokon kisutni
tölteni a vanilias kremmel
gyümölcs és zselatin
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.