Nagyon szép!!
12 db tojás
22 dkg simaliszt
22 dkg porcukor
1 csomag sütőpor
1 kanál kakaó
Krém:
O,5 liter tej
2 csomag vaniliás puding
15 dkg cukor
1 kis üveg baracklekár
banán, eper, kivi,őszibarack
A tojássárgáját kikerverjük a cukorral, liszttel és a sütőporral. Hozzáadjuk a kemény habbá vert fehérjét. Két részre osztjuk, az egyikbe belekeverjük a kakaót. Megsütjük a sárga és a kakaós lapokat. A sült kakaós lapot 2 részre vágjuk a sárga lapot 4 részre. A lapokat leöntjük kompótlével. Őzgerincformába tesszük a barna lapot, megkenjük krémmel, rárakjuk a gyümölcsöt ujból krémet teszuűünk rá, betakarjuk világos tésztával. Erre kevés krémet simitunk és ismét gyümölcs következik amit kis krémmel takarunk be. Erre tesszük a 2. világos lapot.
Két őzgerincformával van. A sütit hütőbe tesszük kb.fél órára. Kiforditjuk a formából, megkenjük levárral és leöntjük csokival.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.