1 csomag Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
3 db körte
3 ek kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
5 dkg mazsola
10 dkg aprított dió
fahéj ízlés szerint
1 db tojás a kenéshez
A Tante Fanny tésztát kitekerjük, majd 12 x 12 cm -s négyzetekre vágjuk.
A diót kevés cukorral megpirítjuk, majd hozzáadjuk a mazsolát, fahéjat és a kockára vágott körtét.
A tészta közepére halmozunk a töltelékből, majd batyukat formálunk.
A batyu száját összenyomkodjuk, és kevés vajon megkent alufólia csikkal összefogjuk.
Felvert tojással megkenjük a tetejét.
Sütés után az alufóliát eltávolítjuk. 210 fokon előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.