bizti finom meg fogom csinálni,
A szalonnát apróra felkockáztam.
A vöröshagymát megpucoltam és kockára vágtam.
A savanyú káposztát megmostam és elvagdostam, hogy ne legyenek olyan hosszúk a levesben.
A szalonnát kiolvasztottam és kiszedtem az edényből. A visszamaradt zsíron megpirítottam a vöröshagymát.
A savanyú káposztát is rátettem és azt is átpirítottam.
Felöntöttem vízzel, beletettem a babérlevelet, delikátot és főztem egy órát.
A fokhagymát belereszeltem a levesbe.
A kolbászt felkarikáztam és egy lábasban kisütöttem. A kisült zsírral együtt a levesbe öntöttem.
A tejfölben elkevertem a lisztet.
A levesből kivettem 2 dl-t, és ezzel fellazítottam a habarást. Így nem lesznek majd a leves tetején a tejföl darabkák. Ezzel sűrítettem be a levest.
Összeforraltam, megkóstoltam , hogy elég sós-e és kész is lett a finom leves.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.