Hozzávalók
10 db tojás
10 kanál liszt
10 kanál víz
10 kanál cukor
10 db baba piskota
Krémhez
nutella 450 gr
2db 500 gr mascarpone
Elkészítés:
Amíg sül a tészta a nutellát kikeverjük kicsit habosra a mascarponéval.
Amikor kihűl a tészta ketté vágjuk és a közepénél egy éket vágunk a könyv könyvjelzőjének.
A kikevert krémmel megkenjük a két lap között .
A nyitott könyv formájában a baba piskótákkal kicsit magasítok az oldalaknál ,hogy könyv forma legyen Ezt lehet a krémmel rögzíteni.
Ezek után az egészet ismét lekenjük a krémmel ,most már könyv formája is van
az oldalait is bekenjük és elhúzzuk a végén nutellába mártott szilikon ecsettel,mint ha lapok lennének.
Majd az előző napon elkészített cukor fondantal bevonjuk. Tetszés szerint díszítjük
A cukor fondant receptjét iderakom ha valakit érdekel
http://www.receptlap.hu/recept/fondant_keszitese_az_en_kis_figuraim__11499
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.