Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Konyakos, szilvás csirke

felvitel dátuma: 2011-10-12 08:58:46       mai nézettség: 2       nézettség: 1812
részletes recept
Konyakos, szilvás csirke
Hozzávalók 4 személyre:

- 4 db csirkecomb, kicsontozva
- 5 dkg teavaj
- 25 dkg magozott szilva vagy aszaltszilva
- 0,5 dl konyak
- 2 dl húsleves

- ízlés szerint

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

Előmelegítek egy 2,5 l-es, 24 cm-es AMC alapelemet az első zöld jelzésig. A kicsontozott, lebőrözött, szélesebb csíkokra vágott csirkecombokat minden oldalukon jól átpirítom benne. Kiveszem a húst, és a cikkezett magozott szilvát (vagy aszaltszilvát - a képen azzal készült) megpirítom a visszamarad szafton. Megflambírozom konyakkal, és öntök egy kevés hús alaplevet. Vajjal besűrítem.

Burgonyakrokettel tálalom.

Szakács: Zsuzsa


Film link: www.suepax.5mp.eu

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*