Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott sertéskaraj, 1 púpos evőkanál zsír, 2 fej vöröshagyma, 50 dkg fehérkáposzta, 50 dkg burgonya, 1 cső zöldpaprika, 1fej paradicsom, só, egy kávéskanál pirospaprika, egy mokkáskanál őrölt kömény, majoránna
A zsírban ropogósra sütjük a késsel kivert hússzeleteket,és félretesszük,Zsírjában megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük paprikával, beletesszük a többi fűszert, majd a húst, és félpuhára pároljuk. Ekkor rakjuk bele a laskára vágott káposztát, a kockára vágott burgonyát, paprikát és a paradicsomot. Lefedve lassú tűzön puhára pároljuk, és rövid lével tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.