Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 24 csütörtök György névnapja

Főoldal » Kolbászos-zöldséges hústekercs

felvitel dátuma: 2015-12-01 16:10:28       mai nézettség: 1       nézettség: 1620
részletes recept
Kolbászos-zöldséges hústekercs
Hozzávalók 1 személyre:

60 dkg daralthus izles szerinti ( en disznót használtam most)
Hagyma durva kockára vagva izles szerinti mennyiség Zeller szál felkarikazva izles szerinti mennyiség
Kockára vágott sult szalonna
Gyulai kolbász apró kockára vagva
So,bors BBQ szosz Suteshez
a tetejere: szalonna szeletek BBQ szosz

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 70 perc

Elkészítés:

A darálthúst tegyük egy tálba es sózzuk,borsozzuk. Tegyünk egy neylon zacskót vagy folpackot az asztalra kiteritve,es a daralthus tegyük ra.
Kézzel lapitsuk vékonyra,téglalap alakúra.
A kilapitott húst kenjük meg BBQ szósszal,majd szórjuk rá az összevágott hagymát, zellert, 
kolbászt, sajtot, sült szalonnát és a neylon segítségével tekerjuk fel.
Egy Sütőpapirral bélelt tepsibe tegyük a hústekercset és kenjük le a tetejét BBQ szósszal, végül a tetejére tegyünk szalonna szeleteket.
Alufoliaval letakarva 180 fokos sütőben sütjük kb 50-60 percet,majd a fóliát levéve pirosra sütjük kb 10-15 perc alatt 200-220 fokon.
Nagyon finom hidegen is.

Szakács: evi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*