60 dkg daralthus izles szerinti ( en disznót használtam most)
Hagyma durva kockára vagva izles szerinti mennyiség Zeller szál felkarikazva izles szerinti mennyiség
Kockára vágott sult szalonna
Gyulai kolbász apró kockára vagva
So,bors BBQ szosz Suteshez
a tetejere: szalonna szeletek BBQ szosz
A darálthúst tegyük egy tálba es sózzuk,borsozzuk. Tegyünk egy neylon zacskót vagy folpackot az asztalra kiteritve,es a daralthus tegyük ra.
Kézzel lapitsuk vékonyra,téglalap alakúra.
A kilapitott húst kenjük meg BBQ szósszal,majd szórjuk rá az összevágott hagymát, zellert,
kolbászt, sajtot, sült szalonnát és a neylon segítségével tekerjuk fel.
Egy Sütőpapirral bélelt tepsibe tegyük a hústekercset és kenjük le a tetejét BBQ szósszal, végül a tetejére tegyünk szalonna szeleteket.
Alufoliaval letakarva 180 fokos sütőben sütjük kb 50-60 percet,majd a fóliát levéve pirosra sütjük kb 10-15 perc alatt 200-220 fokon.
Nagyon finom hidegen is.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.