nagyon jól néz ki a hétvégén ki fogom próbálni
20 db tojás, lángolt kolbász, 15-20 dkg reszelt trappista sajt, kevés margarin, kevés tejföl, fehér bors, pici só.
A keményre főtt tojásokat megtisztítom, hosszában ketté vágom. A sárgájat egy edénybe külön kiszedem, összetöröm villával, ízlés szerint összekeverjük margarinnal, tejföllel, pici fehérborssal és sóval. ( ki hogyan szereti) Nem kell erősen fűszerezni, a kolbász és a sajt megadja a kellő ízvilágot. Visszatöltjük a tojásokba, majd olajjal kikent tepsibe rakjuk őket, mindre egy karika lángolt kolbászt teszünk, és egy kupac reszelt sajtot. Addig sütjük, amíg a sajt megolvad a tetején. Hidegen-melegen is kitűnő.
A kép sütés előtt készült.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.