60 dk liszt
2 tojás
3 dk élesztő (megásztatni kevés langyos tejben )
1 e.k. ecet
só
langyos víz 4 dl
1 tojás a lekenéshez
töltelék -
30 dk kolbász
1 marék aptóra metélt snidling
A tésztát dagasszuk be a hozzávalókkal.
Takarjuk le és hagyjuk pihenni k.b 10 percet,majd sodorjuk el ujnyi vastagra és szórjuk rá egyenletesen az apróra metélt kalbászt a snidlingel együtt.
Hajtogassuk össze .
Most pihentessük 25 percet.
Ezt 2x ismételjük meg.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.