20 g zsír
30 g vöröshagyma
1 mk pisorpaprika
200 g kolbász
50 g sárgarépa
30 g zeller
1,5 l víz
só
200 g burgonya
őrölt fekete bors
zöldpetrezselyem
Az apróra vágott hagymát zsírban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a karikára vágott kolbászt, és néhány percig együtt pirítjuk.
A sárgarépát és a zellert megtisztítjuk és megreszeljük. Hozzáadjuk a kolbászhoz, egy kicsit megpirítjuk, és forró vízzel felöntjük.
Megsózzuk, beletesszük a megtisztított és kockára vágott burgonyát, őrölt borssal fűszerezzük, és az egészet puhára főzzük.
Végül a levest finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.