Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 30 szerda Katalin, Kitti névnapja

Főoldal » Kolbászos leves burgonyával

felvitel dátuma: 2011-03-03 11:31:34       mai nézettség: 1       nézettség: 2229
részletes recept
Kolbászos leves burgonyával
Hozzávalók 4 személyre:

20 g zsír
30 g vöröshagyma
1 mk pisorpaprika
200 g kolbász
50 g sárgarépa
30 g zeller
1,5 l víz

200 g burgonya
őrölt fekete bors
zöldpetrezselyem
 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát zsírban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a karikára vágott kolbászt, és néhány percig együtt pirítjuk.
A sárgarépát és a zellert megtisztítjuk és megreszeljük. Hozzáadjuk a kolbászhoz, egy kicsit megpirítjuk, és forró vízzel felöntjük.
Megsózzuk, beletesszük a megtisztított és kockára vágott burgonyát, őrölt borssal fűszerezzük, és az egészet puhára főzzük.
Végül a levest finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*