Imádjuk!!
3-4 szál vékony,füstöskolbász
1 kg.krumpli
1 fej hagyma
kevés olaj
1 kávéskanál pirospaprika
3-4db. babérlevél
ételízesítő
1 evőkanál finomliszt,fél pohár víz(ezek elhagyhatóak)
A kolbászt karikára vágjuk,a krumplit meghámozzuk és felkockázzuk,a hagymát apróra vágjuk.Egy edénybe kevés olajat öntünk,megpirítjuk benne a hagymát és beletesszük a kolbászt. Kissé átforgatjuk ,rászórjuk a pirospaprikát ,megkavarjuk és felöntjük annyi vízzel,hogy lepje el a kolbászt.Hagyjuk kicsit főni,majd beletesszük a krumplit,a babérlevelet és az ételízesítőt.Vízzel pótóljuk míg ellepi a krumplit.Addig főzzük,mig jól lefő róla a víz.Ha túl hígnak találjuk,vagy szaftosabban szeretjük,elkeverhetünk egy kanál lisztet egy fél pohár vízben és ráöntjük.Folytonosan kavargatjuk míg újra felfő és elérjük a kívánt vastagságot.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.