1. kg krumpli
1 szál parasztkolbász
2 szál sárgarépa
1 szál zöldség
3 evőkanál olaj
pirospaprika
2 cikk fokhagyma
ételízesítő
tárkony
Ezt a levest nem rántva, készítettem, csak színt adtam neki. A forró olajon megdinsztelem a hagymát, a tűzről levéve szórok rá pirospaprikát, felengedem vízzel. Amíg felforr, megtisztítom zöldségeket. Karikára illetve kockára aprítom őket és is mehet a levesbe. Félpuhára főzöm a krumplit, akkor jöhet bele a kolbász kis darabokra vágva. Egy kávéskanál tárkonyt adok hozzá. Még 15 percig főzöm, akkor megkóstolom, a milyen ízt adott, és alakítom..
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.