Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » 100 éves étel receptek » kolbászos krumpli leves, tárkonnyal

felvitel dátuma: 2014-04-01 15:48:51       mai nézettség: 1       nézettség: 660
részletes recept
kolbászos krumpli leves, tárkonnyal
Hozzávalók 1 személyre:

1. kg krumpli
1 szál parasztkolbász
2 szál sárgarépa

1 szál zöldség
3 evőkanál olaj
pirospaprika
2 cikk fokhagyma
ételízesítő
tárkony

 

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Ezt a levest nem rántva, készítettem, csak színt adtam neki. A forró olajon megdinsztelem a hagymát, a tűzről levéve szórok rá pirospaprikát, felengedem vízzel. Amíg felforr, megtisztítom zöldségeket. Karikára illetve kockára aprítom őket és is mehet a levesbe. Félpuhára főzöm a krumplit, akkor jöhet bele a kolbász kis darabokra vágva. Egy kávéskanál tárkonyt adok hozzá. Még 15 percig főzöm, akkor megkóstolom, a milyen ízt adott, és alakítom..

Szakács: Klárika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*