Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 28 hétfő Valéria névnapja

Főoldal » Kolbászos finomság

felvitel dátuma: 2011-12-29 20:08:47       mai nézettség: 1       nézettség: 1754
részletes recept
Kolbászos finomság
Hozzávalók 4 személyre:

-20dkg eidam sajt

-20dkg füstölt kolbász/lehet pikáns is aki szereti/

-20dkg liszt

-2dl tej,

-1 tasak sütőpor

-3 tojás

-só

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A tejet,sütőport és a 3 tojást felverjük,majd hozzáadjuk a reszelt sajtot,apró kockákra vágott kolbászt,lisztet és sót-mindet alaposan összekeverjük,szilikon formába öntjük,megsütjük.

Nagyon finom egytálétel,friss ropogós kenyérkével savanyúsággal kínáljuk

Szakács: Csillus


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 anna51 2011 december 29

Na, látod bogárka, megy ez! Kulonben ez a recept nagyon tetszik!

0/10 Katona Csilla 2011 december 29

Köszike,rájöttem már hogyan kell hozzászólást is írni,puszi:))

0/10 Katona Csilla 2012 január 1

Hát mindig tanul az ember,és ha igyekszik akkor csak sikerül,puszim:)

0/10 Tolvajné Gőz Éva 2012 január 2

Csak próbálkozni kell és mindjárt megy minden. Ez a recept nekem is nagyon tetszik, biztos nagyon fincsi lehet.

0/10 Katona Csilla 2012 január 2

Köszönöm Éva,próbáld ki aztán megírod hogy ízlett.

0/10 sándor zsóka 2012 január 28

Köszönet az egytálételért!Egymagamra főzni nem valami vidám,hátha még ötleted sincs!Én ezekre vadászok,meg a tartalmas levesekért.(korfüggő)

0/10 sándor zsóka 2012 január 28

Köszönet az egytálételért!Egymagamra főzni nem valami vidám,hátha még ötleted sincs!Én ezekre vadászok,meg a tartalmas levesekért.(korfüggő)

0/10 Katona Csilla 2012 január 30

Köszönöm szépen,örülök ha tetszik:)

0/10 Csóti Henriette 2012 február 1

ezt ki kell próbáljam mentettem

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*