Burgonya
Szalonna
Hagyma
Sárgarépa
Kolbász
Eperlevél tészta
Liszt
Fűszerek:só,bors,kömény,majoranna,babérlevél,vegeta,petrezselyem,pirospaprika
A szalonnát zsírjára pirítom és rádobom az apróra vágott vöröshagymát. Lepirítás után hozzáteszem a felkockázott krumplit és a karikázott répát. Fedő alatt párolom pár percet,majd 2evőkanál lisztet és egy teáskanál pirospaprikát szórok rá,ezután felöntöm vízzel. Befűszerezem és 2 marék eperlevelet dobok bele. Amikor már majdnem kész,hozzáadom a kolbászkarikákat. Tejföllel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.