Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 29 kedd Péter névnapja

Főoldal » Kolbászkrémes csirkecombok

felvitel dátuma: 2015-08-30 13:42:57       mai nézettség: 1       nézettség: 496
részletes recept
Kolbászkrémes csirkecombok
Hozzávalók 4 személyre:

15 dkg puha parasztkolbàsz
1 gerezd fokhagyma
5 dkg puha vaj
8 csirke- felsőcomb

bors
1+1 ek olaj
petrezselyem

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:
1.
Kolbàszkrém
Lehúzom a kolbàszról a bőrét, s a kolbàszt apróra szeletelem, hozzàreszelem a fokhagymagerezdet és a vajat is beleteszem, elkeverem.

2.
A csirkecombokat alul- felül megsósom és borsozom, ujjammal meglazítom tetejűkön a bőrt, és betömöm alàjuk a kolbàszos krémet.

3.
Egy sütőtàlaljàn szétmaszszírozok 1 ek olajat.
Belepakolom a húsdarabokat, megkenem 1 ek olajjal, és miutàn letakartam a tàlat alufóliàval, beteszem a forró sütőbe.
25 percig fólia alatt, 10 percig nélküle pírítom a pecsenyéket.

4.
Mikor megsültek petrezselymet szórunk rà.
 
Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*