Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 28 hétfő Valéria névnapja

Főoldal » Kolbászhússal töltött szűzérme

felvitel dátuma: 2012-01-08 16:01:01       mai nézettség: 1       nézettség: 2942
részletes recept
Kolbászhússal töltött szűzérme
Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 szűzpecsenye
  • kolbászhús
  • fűszersó
  • pici zsír

A fűszerek Toldi fűszertermékekből:

http://www.toldifuszerek.hu

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 75 perc

Elkészítés:

Minden évben vágunk disznótilyenkor már megtöltjük a húst a frissen készített kolbászhússal. Most csak elővettem a fagyasztóból, majd kiolvasztás után megmostam, befűszereztem fűszersóval, a tepsi alját bekentem vékonyan zsírralöntöttem alá pici vizet. Lefóliáztam és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 1 órát sütöttem. Levettem a fóliát, megszúrtam a húst, ha puha akkor csak két oldalát átpirítottam.

Köretként hagymás burgonyát tálaltam.

Szakács:


Film link: http://henimodernkonyhaja.blogspot.com

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*