Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 5 szombat Vince névnapja

Főoldal » Hús ételek / malac recept » Kolbásszal töltött malackaraj

felvitel dátuma: 2012-09-16 09:58:19       mai nézettség: 1       nézettség: 4465
részletes recept
Kolbásszal töltött malackaraj
Hozzávalók 6 személyre:

Hozzávalók 6 személyre:

1-1,5 kg bőrös malackaraj

4-5 gerezd fokhagyma

2 fej vöröshagyma

1 szál paraszt kolbász

őrölt fekete bors

grill fűszer

őrölt kömény

1 ü. sör

20 dkg füstölt szalonna

2 ek. sertés zsír

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 150 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A karajt egy keskeny pengéjű de hosszú és éles késsel hosszában felszúrjuk. A kolbászt betöltjük a húsba. A karajon  a bőrt bevagdossuk,/a bevágásokba tehetünk szalonna csíkokat/ a húst befűszerezzük. A hagymákat megtisztítjuk. A szalonnát keresztben és hosszában sűrűn bevagdossuk.

Elkészítés: A malackarajt bőrrel felfelé tepsibe tesszük. A bőrét megkenjük hideg zsírral.  Vizet öntünk alá. Mellétesszük a fokhagyma gerezdeket és a négybe vágott vöröshagymákat. Sütőben először lefóliázva 160-180 fokon kb. 1-1,5 órát sütjük. Majd fólia nélkül még 30-40 percet,közben többször megkenegetjük  a sörbe mártott szalonnával.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*