40 dkg seréskaraj
20 dkg csemegeuborka
20 dkg füstölt kolbász
20 dkg füstölt szalonna
0,8 dkg vörös hagyma
0,2 dkg só
0,01 dkg bors
2 db tojás
0,10 dkg liszt
40 dkg rizs
0,10 dkg zsemlemorzsa
olaj
40 dkg burgonya
Sertéskarajt kiklopfoljuk, és megtöltjük a raguval, felgöngyöljük ( ha szükséges fogvájóval megtüzzük ) és a panírozás után ( tojás, liszt, zsemlemorzsa ) bő forró olajban kisütjük.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
Rizst puhára főzzük.
Töltelék:
A hagymát lepároljuk, uborkát, kolbászt, szalonnát vékony csíkokra vágjuk, sóval borssal ízesítjük, és hagymával lepároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.