Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 28 hétfő Valéria névnapja

Főoldal » Kolbásszal szalonnával töltött göngyölthús

felvitel dátuma: 2011-03-13 12:31:47       mai nézettség: 1       nézettség: 2421
részletes recept
Kolbásszal szalonnával töltött göngyölthús
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg seréskaraj
20 dkg csemegeuborka
20 dkg füstölt kolbász
20 dkg füstölt szalonna
0,8 dkg vörös hagyma
0,2 dkg só
0,01 dkg bors
2 db tojás
0,10 dkg liszt
40 dkg rizs
0,10 dkg zsemlemorzsa
olaj
40 dkg burgonya

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Sertéskarajt kiklopfoljuk, és megtöltjük a raguval, felgöngyöljük ( ha szükséges fogvájóval megtüzzük ) és a panírozás után ( tojás, liszt, zsemlemorzsa ) bő forró olajban kisütjük.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
Rizst puhára főzzük.

Töltelék:
A hagymát lepároljuk, uborkát, kolbászt, szalonnát vékony csíkokra vágjuk, sóval borssal ízesítjük, és hagymával lepároljuk.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*