Szépek, gratulálok:)
A kakaós linzerhez:
30 dkg finom liszt
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 cs vaníliás cukor
1 cs.sütőpor
1 tojás sárgája
1 citrom reszelt héja
csipet só
2 ek.kakaópor
2 ek.tejföl
A kókuszos linzerhez:
Ugyan az mint a kakaós csak kakaópor helyett 10 dkg kókuszreszelék
A csokis krémhez:
10 dkg margarin
2 ek.kakaópor
2 ek.porcukor
1/2 ü csokis meggy aroma
Tölteléknek.
baracklekvár
Díszítéshez:
olvasztott étcsokoládé
Előkészítés:Külön-külön begyúrjuk a kakaós és a kókuszos linzer tésztát.Vékonyra nyújtjuk és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
Elkészítés: A kiszúrt linzer korongokat sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és kisütjük.A csokis krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral,kakaóporral és az aromával.A kisült korongokat felváltva /egy kakaós-egy kókuszos /csoki krémmel vagy lekvárral összeragasztjuk.Olvasztott étcsokival díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.