Tésztához:
12 dkg margarin
15 dkg cukor
4 db tojás sárgája
1 kispohár tejföl
1 cs. sütőpor
22 dkg liszt
baracklekvár ízlés szerint
Habhoz:
4 db tojás fehérje
10 dkg cukor
5 dkg kókuszreszelék
A lisztet a sütőporral összekverjük. Tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a puha margarint, és jól kikeverjük.
Belekeverjük a tejfölt, majd adagonként a sütőporos lisztet, és jól összedolgozzuk.
A tésztamasszát előzőleg kikenett tepsibe ösztjük, simítjuk.
A nyers tésztára kenjük a tésztát.
A tojásfehérjét cukorral kemény habbá verjük, és hozzákeverjük a kúkuszreszeléket, majd a lekvár tetjére kenjük.
150-160 C fokon 45 -50 percig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.