Ezt "elraktároztam". Nagyon finom, csupa csoki. :))
A piskótához:
6 db tojás
6 ek.kristály cukor
3 ek. finom liszt
3 ek. kakaópor
1 cs.sütőpor
A krémhez:
25 dkg margarin
10 dkg porcukor
3 ek.kakaópor
1/2 ü. rumaroma
A tetejére:
20 dkg étcsokoládé
2 ek.étolaj
2 ek.tej
A szóráshoz:
5 dkg kókuszreszelék
Előkészítés: Az összetevőkből kakaós piskótát sütünk.
Elkészítés: A krémhez a vajat gőz felett megolvasztjuk. Hozzáadjuk a cukrot és a kakaóport. Folyamatosan kevergetve visszahűtjük. Beleöntjük az aromát. A krémmel megkenjük a piskótát, majd 15-20 percre a hűtőbe tesszük. A csokit gőz felett felolvasztjuk, elkeverjük az olajjal és a kakaós krémre kenjük majd megszórjuk kókuszreszelékkel. Szeletelés előtt tegyük egy órára a hűtőbe.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.