Mennyi kókuszreszelék és vaj kell a krémbe?
Krém:
Máz:
A cukrokat a tojásokkal 10 perc alatt elektromos habverővel habosra keverjük, apránként hozzáadjuk az étolajat, majd a tejjel váltakozva a sütőporral elkevert lisztet is.
A tepsit kibéleljük szilikonos sütőpapírral és a tészta 3/4-ed részét beleöntjük. A tepsit egy kicsit megrázogatjuk, hogy egyenletesen legyen benne a sárga massza. A maradék masszához hozzákeverjük a kakaóport és a tepsiben várakozó tésztára egyenletesen ráöntjük. Fogunk egy villát és nyolcasokat írunk vele a tésztába. Tehát a kakaós masszát “belefésüljük” a sárga masszába.
200 fokra melegítet sütőben 30 perc alatt megsütjük. Amikor szilárd a teteje egy fóliát teszünk rá, hogy meg ne égjen a sütemény teteje. Mindenkinek más a sütője, javaslom, hogy TŰPRÓBÁIG süsse!
A tejet a cukorral, pudingporral elkeverjük és felfőzzük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a kókuszreszeléket és vajjal habosra keverjük.
A megsült, kihűlt tésztára simítjuk a krémet és a csokoládéval bevonjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.