Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Kókuszkrémes piskóta

felvitel dátuma: 2012-01-17 16:47:26       mai nézettség: 3       nézettség: 3365
részletes recept
Kókuszkrémes piskóta
Hozzávalók 12 személyre:

A piskótához:

8 db tojás

8 ek.cukor

6 ek.finom liszt

2 ek.kakaópor

1 cs.sütőpor

A krémhez:

15 dkg kókuszreszelék

1 dl tej

1/2 l hulala tejszín

cukor ha szükséges

Díszatéshez:

kókuszreszelék

kakaópor

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Előkészítés:Az összetevőkből piskótát sütünk,hagyjuk kihűlni.A kókuszreszeléket tejbe áztatjuk.

Elkészítés:A tejszínt kemény habbá verjük.A kókuszt /ha nem szívta fel a tejet/ leszűrjük.A kókuszt a tejszínhabba keverjük /kevés cukrot ha kell/.A piskótát lapjával ketté vágjuk,megkenjük a krém 2/3 részével.Rátesszük a piskóta tetejét,,rákenjük a maradék krémet,kókuszreszeléket és kakaóport szórunk a tetejére.Tetszés szerint szeleteljük.

étvágyat kívánok hozzá!

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Csillus 2012 január 17

Jöhetne egy szeletke,nagyon guszta!

0/10 Csoti Henriette 2012 január 17

Nagyon gusztusos!

0/10 kautz1009 2012 január 17

Köszi szépen!!:))

0/10 anna51 2012 január 17

Annyira, de annyira szeretem az ilyen sutiket! Nagyon szép!!!!!!!!!!

0/10 Irénke 2012 január 17

Karácsonyi ünnepek alatt sokat sütöttem,de ez a süti..., húsvétig nem várhat minél előbb meg kell sütnöm olyan jól néz ki: úgyhogy csak gratulálni tudok hozzá!

0/10 kautz1009 2012 január 18

Nagyon köszönöm,remélem ízleni fog!:))

0/10 Marika 2012 január 18

Nagyon guszta!!!

0/10 detty 2012 február 2

fini

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*