A piskótához:
8 db tojás
8 ek. finom liszt
8 ek. kristály cukor
1 kk. sütőpor
A pudinghoz:
½ l tej
1 cs .csokis puding
4 ek kristály cukor
2 cl rum vagy aroma
5 dkg mazsola
A mártáshoz:
6 dl tej
½ cs csokis puding
4 ek. kristály cukor
5 dkg kakaópor
2 cl rum vagy aroma
A beforgatáshoz:
30 dkg kókuszreszelék
Előkészítés: A 8 tojásból, 8 kanál lisztből, 8 kanál cukorból a sütőporral piskótát sütünk. A mazsolát beáztatjuk.
Elkészítés: A kihűlt piskótát lapjával kettévágjuk. A pudinghoz:Egy csomag pudingporból 4 evőkanál cukorral és fél liter tejjel,rumaromával pudingot főzünk. A mártáshoz:A kakaóport kikeverjük 4 evőkanál cukorral, ½ csomag pudingporral, rumaromával,2 dl tejjel. A maradék 4 dl tejet felforraljuk és hozzáöntjük a kikevert kakaót. Állandóan kevergetve egyszer forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről és kihűtjük. A piskótát megkenjük a pudinggal,megszórjuk a lecsepegtetett mazsolával, ráhelyezzük a másik lapot, hűtjük, kockára vágjuk. A kockákat a csoki mártásba, majd a kókusz reszelékbe forgatjuk.
Jó étvágyat kívánok!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.