Kedves Ilona tetszik a recepted énis igy csinálom csak nem kuktába főzöm hanem fazékba. Jó egészséget és jó étvágyat hozzá.9
Hozzávalók: 4db köröm, 2 kg csülök, 50 dkg lapocka, 1 farok 30 dkg bőr, 1 vöröshagyma, 2 fej fokhagyma, szemes bors, 1db csípős paprika, 1db zöldség, 2 db sárgarépa, só, ízlés szerint
Elkészítése:
A húsokat szépen megtisztítom, és feldarabolom, kuktába teszem, felöntöm vizel, kicsit sózom. Ha felfőtt addig szedem folyamatosan róla a habot, ha már nem habzik, hozzáteszek minden hozzávalót, és még sót, ( óvatosan a sóval, ha túl sós akkor nem alszik meg a kocsonya) Ekkor lefedem a kuktát, és 3 ó hossza nagyon lassan főzöm. Ennyi idő alatt nagyon puhára megfő benne minden. Majd leszűröm a levét, a húst egy tálcára kicsontozom és a tányérokba
egyenletesen elosztom, a lével együtt. Mindegyikre teszek kettő karika répát, és kiteszem a hidegre ha megdermedt akkor letakarom és mehet a hűtőbe ami marad belőle.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.