Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » Kocsonya

felvitel dátuma: 2012-10-14 20:03:13       mai nézettség: 1       nézettség: 1171
részletes recept
Kocsonya
Hozzávalók 4 személyre:

 

3 kg kocsonyahús (köröm,bőr,füle,farka,hús)                                                                   
-1  fej hagyma
-1 fej  fokhagyma
-szemesbors
-só                                                                                                                                           -pirospaprika
-3-4 sárgarépa
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 300 perc
Elkészítés:

 

A kocsonyahúst jól megmosom,hideg vízben odateszem  főni,az első levét leöntöm,és új vízben újra főni teszem .Ha ismét felfő,hozzáadom a a fűszereket. a sárgarépát,hagymát ,fokhagymát ,kis lángon lassan főzzük épp hogy gyöngyözzön
Kanállal kiveszünk egy kevés lét és hülni hagyjuk ha nem dermed meg  zselatint teszünk bele.
A megfőtt húsokból a csontokat kivesszük és mélytányérokba egyenlően szétosztjuk., a sárgarépát tetszés szerint felvágjuk és a hús tetejére tesszük
A levet lezsírozva rászűrjük a húsokra,és hideg helyre tesszük dermedni.Tetejét ízlés szerint megszórhatjuk pirospaprikával vagy örölt borssal.
Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*