Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 24 csütörtök György névnapja

Főoldal » Kocsonya

felvitel dátuma: 2016-02-27 16:19:27       mai nézettség: 1       nézettség: 939
részletes recept
Kocsonya
Hozzávalók 4 személyre:

1 nagyobb csülök

1 köröm

1 darab bőr

2 szál répa 2 szál zöldség

1 vörös hagyma,1 fej fokhagyma

, 10 szem fekete bors

Előkészületi idő: 25 perc


Főzési idő: 360 perc
Elkészítés:

A kocsonyához valót megmossuk megtisztítjuk  6 literes fazékba rakjuk és felöntjük vizzel.Lassú tűzön fözzük  habozzuk le és rakjuk hozzá a zöldséget  a borsot sót és 6 órán keresztül lassan fčzzük.A zsírt is szedjük le róla.Mikor megfőlt a húst kiszedjük hülni hadjuk majd kicsontozzuk és tanyérokba rakjuk.A levet leszűrjük leszedjük a zsírt róla majd szalvettál teszük a lére ami minden zsírt felszív így tiszta zsírmentes átlátszó lessz a kocsonyánk.A húsra rakjuk a lét és hideg helyen hadjuk dermedni.Ecettel és hagymával tálaljuk.Jó étvágyat.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Irén Bagányné 2016 március 4

A főzési időt tévesen írták ki ! A 6óra a helyes ! 6perc egy kicsit kevés ! Egyébként a kocsonya gyönyörü , tiszta a leve , én is így szeretem . Annyi külömbséggel , hogy tálalás után meghintem őrölt pisospaprikával és borssal . Igy még gusztusosabb !

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*