Tészta::6db tojás fehérje, 6e.k k.cukor,2e.k liszt, 2e.k zsemlemorzsa, 1cs sütőpor, 15dkg durvára vágott dió (tepsi méret 35x30cm)
Krém::
0,5dl tej , 6db tojás sárgája, 2cs vaníliás pudingpor, 3e.k liszt, 25dkg porcukor, 10dkg olvasztott csokoládé, 1db margarin,
Tetejére::2dl hulala, kakaópor
6db tojás habját kemény habbá verjük és hozzáadjuk a többi hozzávalókat és sütőpapírral kibélelt tepsibe, öntjük és megszórjuk a durvára vágott dióval. Sütőbe tesszük és 20percig sütjük .Mikor megsült még melegen megkenjük mogyorókrémmel és fére tesszük.A krém hozzávalóit egy edényben összefőzzük .Ha meghűlt akkor hozzáadjuk a margarint és habosra keverjük és kettévesszük a krémet. A sárga krémet rákenjük a mogyorókrémes tésztára , majd lerakjuk tejben áztatott háztartási keksszel .A krém másik felébe megolvasszuk a csokoládét és összekeverjük a krémmel és rákenjük a kekszre .A hulalalát felverjük és rákenjük a tetejére és meghintjük kakaóporral
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.