Elkészítés: Megsütjük a piskótát.
Ha kihűlt,baracklekvárral megkenjük, és rárakjuk a babapiskótát, sűrűn egymás mellé, majd a kenőtollat rumba mártogatjuk, és egyenletesen megkenjük vele a piskótákat. 8 dl tejjel elkészítünk 2 csomag vaníliás pudingot, a lényeg hogy jó sűrű legyen. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal óvatosan kikeverjük. Ezt a pudingos krémet rákenjük a babapiskótára, majd a tetejére felverjük a tejszínt,és ezt is rásimítjuk. Igazán nagyon finom, és mutatós sütemény, akár ünnepre is
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.