Csirkemell filé: 0,60 kg
csili: ízlés szerint
őrölt gyömbér: ízlés szerint
curry: ízlés szerint
kurkuma: ízlés szerint
só: ízlés szerint
fehér bors: ízlés szerint
mustár: ízlés szerint
vöröshagyma: 4 fej
fokhagym:a 2 gerezd
rizs: 0.40 kg
friss zöldség a dízsítéshez
étolaj: 1 dl
csirkemell filéket megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk, vöröshagymát félbe vágjuk, és felszeleteljük, és étolajban lepirítjuk.
Beletesszük a csirkemell csíkokat, sózzuk, fehérborssal megszórjuk, egy evőkanál mustárt, egy kávéskanál fokhagyma (préselt), egy mokkáskanál curryt, kurkumát, csilit, két mokkáskanál őrölt gyömbérrel fűszerezzük. Készre pároljuk.
Köretként párolt rizzsel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.