Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Kijevi jércemell

felvitel dátuma: 2011-08-10 16:13:21       mai nézettség: 4       nézettség: 3420
részletes recept
Kijevi jércemell
Hozzávalók 4 személyre:

4 db csirkemell filé

A töltelékhez:

20 dkg trappista sajt

10 dkg vaj

őrölt szerecsendió

őrölt fehér bors

1 tk.mustár

petrezselyem zöld

A panírozáshoz:

liszt

tojás

zsemlemorzsa

A sütéshez:

étolaj

Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk.A sajtot lereszeljük,összegyúrjuk a vajjal,csipet sóval,borssal,szerecsendióval,mustárral és apróra vágott petrezselyemmel.Rudat formázunk belőle és alufóliába csavarva a hűtőbe tesszük egy órára.

Elkészítés:A töltelékből ujjnyi szeleteket vágunk és a csirkemellekre tesszük.Összehajtjuk a húst és bepanírozzuk.

A kijevit duplán szoktam panírozni mert a megolvadó töltelék könnyen kifolyik.Először lisztbe,tojásba és zsemlemorzsába forgatom majd ismét tojásba és zsemlemorzsába.Közepes lángon bő olajban kisütjük.

Tálaláskor szórhatunk még rá reszelt sajtot.

Jó étvágyat kíyánok hozzá.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*