Nagyon finom ez a husi! Gyakran készítem én is.
Hozzávalók:8 szelet csírkemell, 2 dl. főzőtejszin,1 kispohár tejföl,20 dkg. trapista és füstölt sajt, fokhagyma,só, olaj.
Elkészítés:a húszeleteket klopfolás utánbefűszerezük/én csirke fűszert használtam/Forró olajon mindkét felét a húsoknak megsütjük.Tűzálló tálba, vagy tepsibe hejezzük a húsokat.A tejszint összekeverjük a tejföllel,adunk hozzá 2 evőkanál olajat,2 gerezd fokhagymár/ én bele reszeltem/és sózzuk meg.Az öntetet ráöntjük a húsokra. Lereszeljük mindkét sajtot, összekeverjük és a tetejére szórjuk szép egyenletesen.Előmelegített sütöben pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.