50-70 dkg filézett csirkemell,
2,5-3 dl édes ketchup,
só,
őrölt bors,
majoránna,
egy maréknyi cukorborsó,
3-4 szál sárgarépa,
1 dl víz,
1 nagy fej lilahagyma,
1 kisebb konzerv kukorica,
2 ek olaj,
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
Maradék zöldségből is fel lehet tunningolni egy kicsit a csirkemellet:) és máris nem a klasszikus rántott hús kerül az asztalunkra, hanem mondjuk ilyen:)
Az olajon megpirítjuk a felkockázott lilahagymát, ráöntjük a csibemellkockákat, sózzuk, borsozzuk, majoránnázzuk, fehéredés után felöntjük kb. 2 dl ketchuppal és vízzel, majd a felkarikázott sárgarépa, cukorborsó és kukorica kerül bele és kb. 20 perc után a maradék 1 dl ketchuppal besűrítjük.
Ha túl hígnak tűnik, egy kanálka lisztet is el lehet benne csomómentesre keverni és tarhonyával tálalható!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.