száraz kenyér
simaliszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj a sutéshez
bármilyen kenokrém (én pástétomot használtam)
A kenyér egyik oldalát pástétommal, krémmel kenjuk be. A megkent oldalát lisztben meghempergetjuk, utána az egész kenyeret a felvert tojásban megforgatjuk, majd a zsemlemorzsában is meghempergetjuk mindkét oldalát. Forró olajban mindkét oldalát megsutjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.