500dkg Liszt lehet keverni más lisztel is
1 cs száraz élesztő
3 dl langyos víz
1 kk só pici bors
25 dkg szallona
2 fej lila vagy vörös hagyma
2 kispohár tejfől
izlés szerint kolbész
3-4 kerezd hagyma
Lisztet a sót és az élesztőt összekeverem keverő géppel és hozzá adom a langyos vízet lassan . miutána össze dolgoztam lefedem és langyos helyre teszem kellni.
A szalonát apró csikokra vgom és kisütöm a zírjából.
Hagymát csikokra vágom. a tesfőlhoz teszek sót és pici borst és a foghagymát összetörve beleteszem.
30 perc alat elkészül és meg kell a tészta és a tepsít kiolajozom éés szét huzgálom benne a tésztát .
megkenem a tejfölös masszával ráteszem a szalonát és a hagymát izlés szerint kolbászt -
25 percig sütjük 15 percig 160 fokon 10 percig 220 fokon és ekkor ha valaki sajtosan szereti tehet rá .
Jó étvágyat hozzá .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.