Szeretem a pipihusit, főleg, ha ilyen étvágygerjesztően szép.
4 db csirkecomb
só
1 mk.őrölt fekete bors
1 mk.fokhagyma granulátum
1 mk.szárított chili
1 mk.cayenne bors
1 mk.majoránna
1 mk.kakukkfű
1 mk.szárnyas fűszer
A panírozáshoz:
finom liszt vagy kukorica liszt
tojás
natúr kukoricapehely
A sütéshez:
étolaj
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés:A combokat a forgóknál ketté vágjuk,két három helyen csontig bevágjuk.így előbb átsül és a fűszerek is jobban átjárják.A lisztet elkeverjük a fűszerekkel.
Elkészítés:A csirkecombokat sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk és 10-15 percig állni hagyjuk.A fűszeres lisztbe,tojásba majd az apróra tört kukoricapehelybe panírozzuk.Bő olajban közepes hőfokon átsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.