Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Kemencében sült kacsacomb

felvitel dátuma: 2014-09-14 21:10:02       mai nézettség: 1       nézettség: 2766
részletes recept
Kemencében sült kacsacomb
Hozzávalók 8 személyre:
8 db kacsacomb
1,5 kg burgonya
2 fej lilahagyma
2 fej vöröshagyma
2 db alma
1 tk majoranna
1 dl rozé bor
ízlés szerint
Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:
A kacsacombokat megtisztítom, a felesleges zsíradékot levágom róla és besózom.
A krumplit meghámozom, a kissebbeket félbe, a nagyobbakat több darabba vágom és lerakon az előzőleg beáztatott cserépedény aljára. Enyhén megsózom.
A hagymákat megpucolom, cikkekre vagy vastagabb karikára vágom és a krumplira rakom.
Erre helyezem a kacsacombokat, megszórom majorannával, majd rárakom a cikkekre vágott almát, végül aláöntöm a bort.
Ráteszem a fedelét és betolom a kemencébe és 300 fok körüli hőmérsékleten 120 percig sütöm. Az utolsó 10 percre levettem a fedelét.
Párolt káposztával tálalom.
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*