Istenien néz ki!!Nagyon szeretem!
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A kelkáposztát megmosom, felszeletelem, majd majorannás, enyhén sós vízben felteszem főni. Mikor puha, leszűröm a levét, csak picit hagyok rajta. Elkészítem a rántást. Egy kevés olajon vagy zsíron pirítok pici zablisztet és belenyomom az összezúzott fokhagymát és kicsit pirítom. Félrehúzom a rántást és teszek bele kis tört pirospaprikát, elkeverem és ráöntöm a kelkáposztára, jól összekeverem, egy-két percig még hagyom összeérni a tűzön kevergetve.
A csirkehúst megmosom, felvágom és félreteszem. A hagymát apró kockákra vágom és kevés zsíron megfonnyasztom, tört pirospaprikát keverek bele és összekeverem, majd pici vízzel felöntöm és beleteszem a húst, a paprikát, pici ételízesítőt, paradicsomot és felteszem főni, fedő alatt,amikor fehéredik a hús adok hozzá őrölt borst és pirosaranyat, majd kicsit lejjebb veszem a hőfokot. Készre főzöm és együtt tálalom a főzelékkel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.