Most nagyon megenném!!:))
Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta,1 szál házi kolbász kevés olaj, liszt, babérlevél, egész bors,1 kis fej vörös hagyma, pici őrőlt piros paprika.2 db. kisebb krumpli
Elkészítés:A kelt felvágom csíkokra, egy fazékba teszem,és annyi vizet öntök rá hogy ellepje. Ha felfórt, leöntöm róla a vizet, és újat öntök rá. Sózom, beleteszem a babbérlevelet, a borsot,egy pici csípős paprikát,A krumplit pici kockákra vágom és a káposztához adom. Belerakom a kolbász, és puhára főzöm. Közben a zsíradékon elkészítem a rántást, majd belekockázom a hagymát, picit sütöm, beleteszem a pirospaprikát,és felöntöm vizzel, felforralom,és a káposztához öntöm. Összefórralom,és kész..
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.