Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 1 csütörtök Fülöp, Jakab névnapja

Főoldal » Kelkáposzta leves házi kolbásszal

felvitel dátuma: 2012-03-21 19:34:38       mai nézettség: 1       nézettség: 1222
részletes recept
Kelkáposzta leves házi kolbásszal
Hozzávalók 8 személyre:

Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta,1 szál házi kolbász kevés olaj, liszt, babérlevél, egész bors,1 kis fej vörös hagyma, pici őrőlt piros paprika.2 db. kisebb krumpli

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Elkészítés:A kelt felvágom csíkokra, egy fazékba teszem,és annyi vizet öntök hogy ellepje. Ha felfórt, leöntöm róla a vizet, és újat öntök . Sózom, beleteszem a babbérlevelet, a borsot,egy pici csípős paprikát,A krumplit pici kockákra vágom és a káposztához adom. Belerakom a kolbász, és puhára főzöm. Közben a zsíradékon elkészítem a rántást, majd belekockázom a hagymát, picit sütöm, beleteszem a pirospaprikát,és felöntöm vizzel, felforralom,és a káposztához öntöm. Összefórralom,és kész..

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 kautz1009 2012 március 22

Most nagyon megenném!!:))

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*