Ma ez volt nálam a dobogó legfelső fokán!Hamarosan megcsinálom.
Hozzávalók: 10 db. kelkáposzta levél, 30 dg. darált hús, 2 db, tojás, só, bors, 1 db. zsemle, 1 cs. bacon szalonna, ami 12 szeletes.
Elkészítés: a kelkáposzta levelét forró vízbe teszem pár percig, majd leszűröm. A húst a hozzávalókkal együtt egy tálba teszem, és a zsemlét beáztatom, majd jól kinyomkodom, és az egészet összegyúrom. Ha a levelek kicsit lehültek, elkezdem tölteni őket, A levél szélére teszek kb,egy evőkanálnyi fasirt masszát, és először a szélét behajtom, majd felcsvarom. Betekerem bacon szalonnába, majd egy kiolajozott tűzálló tálba teszem. Szép pirosra sütöm.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.