50 dkg csirke zuza
1 nagyobbfej vöröshagyma
olaj ,só , bors ,pirospaprika ,paradicsom zöld paprika .(fűszerezés ízlés szerint)
Kis fej kelkáposzta
3 gerezd fokhagyma , néhány szem kömény,só
20dkg burgonya 1 pohár tejföl
A csirke zuzát megtisztítjuk. Mindegyiket ketté vágjuk.
Hagyományos pörköltnek, főzzük ,jó sűrű szaftal. Amíg fől elkészitjük a kekápszta főzeléket ( kb 2 óra)
A kelkáposztát alaposan meg mossuk, csíkokra vágjuk.
A meg mosott burgonyát apró kockára vágjuk.
A káposztát ,és burgonyát ,feltesszük annyi vízbe főni,hogy épp el lepje. köménymaggal és apróra vágott vagy zúzott fokhagymával ízesítjük Amig fő ,addig világos rántást készítunk.
A tejfölt kikavarjuk a kihűlt rántással .Végül be sűrítjük vele a káposztát. Zuzapörkölttel tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.