Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 2 péntek Zsigmond, Atanáz névnapja

Főoldal » Könnyű » Kelkáposzta főzelék sült virslivel vagy fasírttal

felvitel dátuma: 2016-11-05 18:38:15       mai nézettség: 5       nézettség: 1685
részletes recept
Kelkáposzta főzelék sült virslivel vagy fasírttal
Hozzávalók 6 személyre:
Kelkáposzta fözelék 1 kis vörös hagyma 4 gerezd fokhagyma 4 szem közepes krumpli Fél fej kelkáposzta Só bors vegeta piros paprika örölt kömény 6 pár virsliL Rántás:liszt olaj Fasírt: 500 dkg darált hús 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 2 db száraz zsemle 1 db tojás Só, vegetta, pirospaprika
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:
Elkészítés: A kelkáposztát felkockaztam bele az edénybe a krumplit is felkockaztam és béke raktam majd a hagymát apróra vágtam és a fokhagymát is dprora vágtam szám borsozom vegeta örölt köménnyel felraktam fözni annyi vízzel hogy jól ellepje. Föztem 30 percig addig liszt olajból rántàst csináltam amint megvolt leveték a türö és piros paprikáztam amint megfölt a káposzta meg a krumpli berántottam és még kicsit összeforaltam kb 10 perc és kész lett . Majd a virslit bevagdaltam és kisütötem forró olajban. A fasírt elkészítése: Egy tálba bele rakjuk a darált húst és bele rakjuk a apró kockára vágott vöröshagymát és apróra vágott fokhagymát, a száraz zsemlét vízbe áztatjuk, ha már kiázott akkor kinyomkodni a vizet és a húsba rakni. Megfűszerezni sót, vegettát , és pirospaprikat szórni bele és végül a tojást bele rakni összegyujni és olajba kisütni.
Szakács: viki


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*