80 dkg kelkáposzta, 25 dkg burgonya
2 dkg zsír, 4 dkg liszt, kis fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, pirospaprika, só, törött bors, pár szem köménymag
A kelkáposztát megtisztítjuk, megmossuk, laskára vágjuk. Sós vízben feltesszük főni. A zsírból és a lisztből világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát, a péppé zúzott fokhagymát, a pirospaprikát, a borsot és a köménymagot. Együtt főzzük, majd tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.