-30 dkg kelbimbó
-2 szelet húsos szalonna
-1 hagyma
-2 alma
-2 nagy krumpli
-1 tojás(panírozáshoz )
-liszt (panírozáshoz)
Szószhoz :
A kelbimbót megpucolom és sós vízben megfőzőm.
Az almákat megpucolom kiveszem a magházát karikákra vágom és panÍrozom.
A hagymát karikákra vágom és szép pirosra sütöm.
Kiolvasztom az apróra vágott szalonnát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.